Josefine Persson ♥

Hemme..

Kategori: Allmänt

Nu är jag äntligen hemma, från en natt i skogen med hela 8:an! :O Fy F*N!  Fruktansvärt, för vårt tält hade stora hål överallt och det spöregnade nästan hela tiden...! Och inte nog med det, det var inte god mat där... Och så William då da..- Han badade i sjön på kvällen och så kommer det folk och tycker att det är kul att kasta sten i vattnet, Så tillslut så fick han en stor sten i huvudet bakom tinningen. Han vinglade till stranden och alla får panik för att han blöder som tuan i huvudet! Så elever och lärare springer runt och hämtar filtar täcken och sjuklåda medans dom ringer ambulansen som kommer flera mil ut i skogen och William får åka till sjukhuset och sy några stygn i huvudet. :/ ♥
 
Sedan senare på kvällen så hade vi lite aktiviteter, Dragkamp-jag och vicki låg först bara i tältet när dom andra som var i vårt tält var där uppe och drog, men sen så hämtade dom oss så att vi fick hjälpa dom för dom bara förlorade, Så när Jag och Vicki kom så vann vi ! ;D Starka som oxar är vi båda två! :)  Kamran fick stanna hemma, tur de så blött de var! :P Hände mycket mer men ork skriva mer, är sjukt trött för vi somnade typ ve 4 nön gång. Det va kul i omgångar bara, för det mästa så var det bara kallt och blött.. Man får väl stå ut..
 
Kom hem med bussen för ca: 1 timme sen, så nu blire att vila ett tag sedan kanske det får bli en ridtur på underbar busig ponny och stora söta Toyo ! :D♥  Jag ska också lära Vicki att rida! ;D ♥ Han tycker att det är jätte roligt att vara med när jag är i stallet och rider! Hon ska bli min hästskötare när jag inte är hemma ;) Kanske följer hon med ut på en tur redan idag. ! ♥ Men hejj svejjs!
 
Syrran kom percis in nu och frågade om jag ville ut idag! :D Så vi får väl se om det blir det.. ;)♥
 
 
 

Äntligen film...!

Kategori: Allmänt

Idag så kunde Vicki filma när jag red Favo, en helt vanlig dag. Det är inte så lätt att rida snyggt och prydligt när man måsta hålla i honom och försöka att hålla sig fast varrannat steg... ;)
 
 

Mat?

Kategori: Allmänt

Mat me Vicki...♥
 
 
 

Dagen.

Kategori: Allmänt

Dagen bestog ju såklart många timmar i skolan..Men går de att ha de roligare på lektioner om man får chansen att sitta brevid mej å Vicki?-skrattar ju åt allt å litte te! Tog bussen hem, sen ner te stallet för att rida Favo! ♥ Känslan att sitta på min lilla ponny igen va göör goo!  Men ja har ju inte ridit honom på många dagar nu PGA ryggen då, å gissa om han va något pigg?!?! ;D Han kastade sej åt alla håll och trippade fram som en tupp! ;) Men jag kände ändå inte att ryggen värkte så jag tog en vanlig tur i skogen. Men även där så var han världigt pigg och det gick nästan nte att hålla honom, jag ville släppa honom på en jätte fin raksträcka, men visste inte hur det skulle gå med ryggen om han slänger av mej som han gjorde då, det finns en JÄTTE stor channs att jag kommer att bli förlamad i överkroppen då... Egentligen så får jag inte lov att rida för läkare, men jag klarar ju inte ens några dagar utan att bli helt galen på att inte få sitta på min galna lilla Ponny!♥ Även om jag har vägrat att ha säkerhetsväst på mej när jag rider så måste jag... Jag vill inte riskera att inte kunna rida alls, Så mamma har beställt en ny väst från Börjes :/ Jaja.. Typ  klockan 7 kom vicki te mej, vi kolla på A-traktorer å lyssna på musik och sedan så kolla vi på scary movie 3 ! :O Fan va vi både skratta i hjäl oss men samtidigt som vi va helt livrädda! ;D Hon drog hem typ ve kvart över 10. Imöra gäller de att (Försöka) att läxa upp Favo..! Ska byta bett och använda en hjälptygel som håller upp huvudet på honom. Men förra gången jag brukade den så bara slet han och drog nästan sönder den.. :P 
 
Nu blire sängen för att gå upp ännu en dag te skolan...Ska åka upp till ridhuset snart å trimma lite, men inte med träningar än, jag måste bygga upp ryggen först och försöka att läxa Favo lite först! GO NATT ! ♥
 
 
 

Nu så ä de dags igen!

Kategori: Allmänt

Idag så gäller det att både gå te skolan..å att rida! :D Men de får bli att bara sitta å skritta runt lite å se hur de känns :) Men imöra så ska ja troligtvis köra igång på riktigt med ridningen. Nu ska ja bara göra mej färdig inför skolan så drar ja ner te bussen !
 

Nytt rum!

Kategori: Allmänt

Har bott i det nybyggda huset i ett år & 2 månader, och ja ska redan göra´om mitt rum, Men de kommer att bli fett min stil :D ! ♥ CADILLAC!  Mina intressen är ju Hästar såklart men nr 2 som tävlar om första platsen är ju såklart BILAR! CADILLAC bilar ä ju ta mej f*n de finaste bilera på jorden, förutom härliga gamle volvo*!
 
Denne gooingen ska opp på väggen 135 x 280 cm! så den tar opp nästan hele vägga! :D♥
 
 
 

Oooh...

Kategori: Allmänt

Blev nog lite för mycket igår... >_<  Men de va för jävla kul! Mamma å systra mi drog te töx förut men ja örka inte följe me efter den kvällen igår. ;D Men vesst blire samme vise ikväll :D Men idag blire kanske ännu lite mer ;) Idag ska ja bare tat lungt fram te att man ska ut! Fast ja ska ändå försöke att läse på lite inför A-traktor provet :)
 
 

Home!

Kategori: Allmänt

Fy F*N va gött att de ä FREDAG!  Har precis komme hem, Vicki föjlde me för vi ska göre i årdning öss tesammans! :D Sen blire ett jävla hölligång i Årjäng! ^^ Petra å Lollo ska ögg me såklart!
 

Fredag!

Kategori: Allmänt

Jaaao! idag ä de fredag! Nu ska de bli hölligång! höppes bare att skolan går fort idag! så man får hem å fixe för kvällen! ;D Vicki, Lovisa,Petra & jag ska ut å släppe löss! :)
 
De blir ingen mer ridning denna veckan skulle ja tro, de får bli ryffstöd denna å nästa veckan så får vi se,...Nu har mamma fått nog, jag får inte rida utan väst så länge han höller på som han gör! :P Men de får bli en som ä bara för ryggen och revbenen. Jag pallar inte rida i en vanlig väst ! Vet inte hur ja ska göre me hönom. :( ♥ De ä väl bara att träna mer och få mer ont i ryggen tills han ger sej.
 
Nu blire bussen te skolan! (kul)...!
 
 

Morning!

Kategori: Allmänt

Då va de dags att dra sej te skolan ännu en dag,..! 2 dagar kvar tills man får söve ut igen ! ;D Haft en jobbig natt kan ja ju bare säge...Ryggen har gjort ont varje gång ja rör mej !  Får väl se hur de går på skolan om ja inte behöver gå som en gammal göbbe i korridorera. :P Å alle förbaskade trappera!
 
Aja! Nu må ja gå te bussen :) Update kommer sen om ja kan rida eller inte :/  ♥
 
                                                           SES DÅ! ♥
Gammal bild sen 5,an ;D♥
 

Jupp!

Kategori: Allmänt

Så att ryggen inte bara ska stelna te så tog ja å försökte att ta en springrunde..de gick väl men de gjorde ganska ont...!  I mör´n så ska jag försöka att fixe utrustningen... Men ett nytt träns måste de bli ! 
 
School tomorrow! Längtar redan as mycket te helgen! Då blir de Årjäng me gooé fölk å bra musik som vanligt! >_<
Snart så drar vi igång me Marie träning, Kul, men bara om... :/ Blir galen på fölk som säger att jag ska sälje honom! Han ska ingenstans! inte så länge ja lever!♥ Min ponny, så bare slute! Skulle ni tycka att de va kul om fölk bara tjata på att ni skulle ge er av med eran bästavän?!?!?!?♥ Fatta att han är UNG & utvecklingbar!  Vi fortsätter att träna & kämpa !  
 
MIN PONNY ROCKAR!   and yes thats me-the girl that have a crazy pony...!  Jag är en tjej som lever livet, så som min ponny! ♥
 
 
 

Ingen ridning...

Kategori: Allmänt

Fy va ja ä uttråkad! ...Kan inte rida. PGA-den ryggen som ä som den ä! sitta ligga,allt gör ont! :O Inte precis kul att förklare för fölk att ja inte kan ride på ett tag för att han gjort sönner utrustningen.. :P   Men ja kommer inte kunne hölle mej borte länge kommer ja ju säge! Bare utrustningen ä fixad å att ryggen inte värker så mycket länge så kör vi igång med Honom igen!  Men då ska han få se! ;D♥
 

Det blev...

Kategori: Allmänt

Nej det blev inte 30 min i skogen och 30 min dressyr...Det blev ett helt dressyrpass på 50 min istället, för Rosman, Landslagsryttaren :D Det var verklígen ett hårt ridpass. !  Han är jätte bra med Favo och hur jag ska göra med honom. Favo var väl som han brukar...Hopp hit och dit...! men han var lätt att ställa och jobba mer med bakbenen än vad han brukar, så det var ju bra! När jag ridit i 40 min kanske i trav nästan hela tiden, för att få han att bara fokusera på att jobba, så började han att bli lett sej och började att krångla mer än vanligt, han flög åt alla håll, stegrade sig mer än han brukar och bocka riktigt hög och svängigt! Jag började då även att få ONT i ryggen... :/   Han bara fortsatte, jag fick honom inte att sluta och det började att bli riktigt obehagligt-Rosman försökte även att stoppa honom-men då hålller han på så mycket så att jag trodde att han aldrig skulle sluta. Han bara fortsatte och jag försökte att få stopp på honom men det var omöjligt ! tillslut så släpper stigbyglarna och där sitter jag på en helt skogstokig ponny utan stigbyglar. och sen så rycker han till så att jag tappar tyglarna och han drar sönder dom så där sitter jag utan stigbyglar eller tyglar. då ska jag försöka att ta tag i manen men innan jag hann det så stegrar han och sedan innan jag fått tillbaka balansen så snurrar han åt sidan och bockar ett rejält språng, och jag bara FLYGER över honom! landar såklart på ryggen...!!!!! FY HE*LVETE va det gjorde ont! Ville bara skrika! men jag måste resa mej upp och spring efter Favo, även hur ont det än gjorde så var jag tvungen...Jag kan ju bara säga att det inte kommer att bli någon ridning i möra! :O  Får se om jag får gå med ryggstöd eller inte,... Och så måste jag ju skaffa ny utrustning som han drog sönder...! :/    Men jag säger bara att Rosman är den bästa jag ridit för! För han förstår att Favo inte är lätt... ♥ Han är inte någon tränare utan han är bara en pansionerad Landslagsryttare som vill hjälpa mej med den Ponny'n jag har.
 
Gammal bild på världens Bästa och mesta förjäkliga fjording som finns...!♥♥♥
 
 

No more summer!

Kategori: Allmänt

( Detta inlägget ska skrivas på Svenska och inte på värmländska! )
 
Jag kan ju bara säga att det var tungt att gå till skolan! Ska jag vara helt ärlig så har jag inte saknat det ett skit, samma med klasskompisarna, Dom jag tycker om har jag haft kontakt med så annars så var det bara skit!  Blire även världigt tomt utan Christian och Simon...♥ Inga tuffa pojkar som kör sina A-traktorer och spelar Eddie Meduza!... När man kom in i Aulan i morse så kände man bara hur klumpen i magen växte av ongest...Ska dom prata om att det är en elev som har avlidit... Såklart så gjorde dom de. . . Inte en channs att tårarna skulle motstå att komma... :'(  Vet inte vad jag ska skriva mer om dagen...Skolan = no funny time...
 
Igår så var det i alla fall jag och Vicki som njöt så mycket vi bara kunde dom sista timmarna på sommaren! Genom att sova i våran lillstuga. :D  Såg på filmer typ till klockan var 3 på tatten! ;) Sedan så gör vi det vi är bäst på...SKRATTA!!!! Vi låg kanske och bara skrattade i 5 minuter! Vi två skrattar åt allt! På lektioner skrattar vi hela tiden, hemma skrattar vi & när vi ringer och pratar så skrattar vi ! Det är det vi gör när vi är med varandra i stort sett! :D
 
Igår så var jag ute å sprang 1 mil och 3,5 kilometer! Var helt kolmörkt när jag var hemma igen! Allt går bara man har rätt musik i öronen- EDDIE MEDUZA!  
 
Nu blire ridning, FAVO:ska gå skgen 30 min och dressyr 30 min. TOYO: tömköras 20 min :D ♥
Sen blire en springtur på 5 kilometer :)
 
Jadu Favo♥

Fy j*klar!

Kategori: Allmänt

De va en kväll man inte glömmer i första hand! Gooé fölk i hele årjäng! ;D Traktorer som bilar spela bra hög musik! Såklart så va vicki i pettersen så jäkla bra vänner som vanligt! ;D (hehehe)  Å såklart Christian & Robin = Gör¨ goé fölk de!  Fan att de blir ikväll som man ser han på länge!!!!!!! :'( Han börjar gymnasiet i sunne... Bilar..! ♥ Men han måste bare komme te Årjäng på helger! Annars hämter vi han bare asså! ;D
 
Nu blire stallet å ride Favo & kanske Toyo om ja hinner... :P Sen såklart Årjäng ikväll ! Me Vicki å Christian...♥
 
 
 
 

Eddie Meduza in my ♥

Kategori: Allmänt

Säger´t bare Eddie meduza ä ta mejj f*n bäst! Äre nön som ä bättre så slänger ja mejj i sjön!  Najj, nu blire ridning, Favo ska ett hårt pass för att läxa upp honom rejält att man inte rusar till hindrerna! Toyo får nog en tur i skogen + litte dressyr på banan! :) 
 
FREDAG IDAG!!!! Årjäng för F*N, här kommer ja! ;D♥ Såklart Christian å Robin!  Då skare speles EDDIE MEDUZA! ♥
 
 
 
 
 

Ännu en kläll i Årjäng!

Kategori: Allmänt

JA, de fick bli ännu en kväll i Årjäng, me Vicki, Christian å Robin. :D Kul va det ! Men i förmidags så red ja Favo te högerud, ett villahus område :P för att möta Vicki! ;D De va ju kuul! Lite långt men va gör de...♥ Sedan på kvällen ut i årjäng! De blir samme vise i möra!
 

Kategori: Allmänt

Lyssnar sönder denna låten!

Kategori: Allmänt

http://youtu.be/HouET3H0vAE

Wooop!

Kategori: Allmänt

Igår va ja å Vicki ute i årjäng på kvällen, träffa Christian å Robin! ;D Di speler att goo musik i deras traktorer, de ä att pöjjker me bra musiksmak! De ska vara MEDUZA för F*N ! :^^  Kom hem ganska sent :P 
 
Men nu ska ja å vicki ut i årjäng å träffe christian igen ;) hehe, SES
 
 
 
 

Blir att tälta mä Vicki!

Kategori: Allmänt

Ja, de blev visst 5 natta tsm mä vick! Min kladderav! ^_^  Tälte i de fine väré vi har i sweden! :P
Medans man vänter at vicki å hennes mor så Speler ja Eddie Meduza i bött! Gött att vare ensammen hemme! ;D
 

Den skulle en ha!

Kategori: Allmänt

Tjenare tjenare!

Kategori: Allmänt

Ja, Var med vicki på fotbolls match igår, Dom vann med 3-2! :D Vicki å Far hennes körde, Felicia, Elin och Madde åkte me öss. :) MAS BARN!!!"!!! Skreksjönk hele vägen te Arvika + hele vägen hem! ;D På hem vägen så stannade vi på MC,donald :)
 
Sen hem te vicki igen, Men sen så skulle vi söve hos mej, Så vi fick åke med hennes bror och christian, var lite  fulle, dom hade iallafall en nykter chauför ;)!  Di speler en jävla hög musik!!! GOOO! Store baslödder bak å megafoner fram ut igenom framruta! ;) Jävel hö goe fölk!  Sen när vi va hemme på kväl så gick vi ner te garage å spela me basen i bött ! :D Och ännu lite senare tog vi öss en tur igen! ;D  Söv typ te halv 1 :P
 
Senare ikväll så rider jag lektion me Favo för en pansionerad landslagsryttare :D Han har sömmerstöge precis oppaför stallet :) Han förstår jätte bra hur man måste göra med Favo, han är ju väldigt speciell...♥ Hård men världigt SNÄLL och go! :D Han kom och hjälpte mej även  när mamma hjälpte mej :) 
 
Flög faktiskt av i förrgår då oxå! ;D Vi tränade galopp och han var på Racer humör så han höll på väldigt mycket och då tappade jag stigbyglarna, och sen så kastade han sig upp i luften och sedan ett helikopterhopp, få det var pladask ner i gräset ;) Men upp igen och vara ännu hårdare på honom ! ;)
 

Bonjour!

Kategori: Allmänt

Har reda Toyo en ganska lång tur nu. Han var väldigt pigg!  Han fick springa av sig rejält oxå! :) Det är ett varierande väder, ena stunden skiner solen och det är jätte varmt-och ena stunden så spöregnar det! 
 
Nu väntar jag bara på att mamma ska komma, så ska hon ha lite lektion med mej och Favo, förbereder inför Marie träningarna,nu i höst :)  Sedan blire att dra till Älskade Vicki! Ännu en natt i lellstöga. :D  Måste passa på nu när sommarlovet snart är slut. :(  <3 
 
 
Mysig vinter blild på Toy´sen! Min stora nallebjörn! :'D<3
 
 
 

Hello!

Kategori: Allmänt

Tjenare tjenare! Åkte te vicki igår me! Chilla bara. ♥ Skulle söve i lellstöga. Men vi fick besök av Bror hennes & Viktor typ mitt i natta! F*N va dom skrämde oss (mej) ! ^^  Vi titta på film och då drar dom ur sladden...Skreeeeek som fan!!! De blev koolmörkt! Men sedan så kom dom in i den lelle stöga där det bare får plats 1 å en halv säng me en tv på väggen :P^^ Men de va kul de å! Di va kvar te halv 4. Men i mellan åt så var vi ute å cykla! Såg en räv som höll på å jaga en katt :P Så vi fick liksom savea dens liv ;D Gjorde lite andra grejer og ute...! ;) Så väckte Vicki mej ve 12, va såååå trött! men lött gå opp ändå! Dom skulle te töx, å då fick ja åke me dom. :)
 
Nu äre ridning som gäller! Först blire en långtur med toyo, sen i kväll så blire ridlektion me Favo! :D♥  Men jag måste få någon som rider med mej!!!! Så trök att rida ensam hela tiden. Det är ju långt in till där alla andra har sina hästar! :{  Knappt en vecka kvar till skolan börjar! (...)  Vill inte! Jaja, får bare höppes att de året går lika fort som förra gjorde!  Men måste dra ner te Pollarna nu! :D♥ SES!
 

Kategori: Allmänt

Sorry för att det har varit superdålig Updatering på sistone! :/ Men internet krånglar...Har ridit Favo 6 dagar i rad nu ganska hårt, så han ska få stå idag. Men tar nog Toyo en lång tur i stället! ;D Håller på med att göra om rummet, Kommer att bli as coolt! jag ska he en fond vägg med photo tapet! :D♥ 
 
Tårarna vill inte sluta rinna idag heller...Begravning för underbaraste Simon! ♥♥♥ :'( I will never let u go! 
 
 
 
 

Svårt!

Kategori: Allmänt

 
Håller på med Designen nu. Det är fett svårt!  Allt ska passa, allt måste vara rätt. Bara jag får jobba med den ett litet tag till så blir den Super!

A-traktor!

Kategori: Allmänt

Snart så ar det dags för A-traktor Baby!! :D Måste verkligen börja pluga nu asså! Provet som man tar för traktor är lika som ska in i hövve!  Ska väl fixe bilen sjöl såklart! Ett måste är ju såklart BASLÖDDE! Ingen rektig Traktor utta Det asså! Men jag måste skaffa ett bättre jobb då-Bensin pengar... Men Vicka ska betala oxå, för jag ska hämte henne varja möra-det blir ju en omväg för mej,så vi ska ha den tsm, fast jag som Kör :P Ganska förberädd på att köra iallafall-Kör morfars bil och farmors bil så ;) Antingen så får jag den färdig i slutet av åttan eller på sömmarlöve te 9,an! :)   Väntar som F*an tills jag får köra denna godingen!
 
 
 
 

.................................................

Kategori: Allmänt

Ja som det ser ut nu så går det bra med ändringarna, men det är ganska mycket kvar att göra, :) Men just nu så hinner jag inte göra något mer, Nu är det Toyo som ska få en lång promenad, och Favo ska få en lång ridtur! :D Har även ny hårfärg!  
 

GOOOSH!

Kategori: Allmänt

Helena kom hem till mej förut!!!!!!!!!!!!!! Inte träffat henne på Flera år-Hon har ju bott i spanien, nu har hon flyttat till norge! :'D♥♥♥♥
 

Varit å ridit på världens finaste Frieser!

Kategori: Allmänt

Skrittade bara lite i padocken medans christina tog in den lille bebisen i stallet :) Sedan ut i skogen med super fina ridvägar! Men shit vilken HÄST! Traven var som om den svävade i luften i flera sekunder, och Galoppen-HÄRLIG! En jätte stor och jätte tjusig dam på 9 år, jätte känslig-men på ett bra sätt :) Christina sa att det inte  är många som har klickat med henne för att hon bara litar på dom hon själv tycker! Men jag gillade henne Enormt! En super trevlig bestämd dam! Hon går dressyr ,men håller på att utbildas lite högre nu, men hon har ju fått ett föl nu i sommar! :D
 

Stökigt... men värt det! ... ♥

Kategori: Allmänt

Jag vet att det blir lite stökigt på Bloggen nu ett tag framöver, men det är så mycket som måste fixas innan det kan läggas upp och fullärdas! Måste fixa *** och *** men det kommer att bli toppen coolt !  Headern försvann tidigare än vad jag trodde att den skulle göra, men jaja, då måste det ju vara på gång ;)  Troligen för att dom tog bort headern så fort så måste det ju betyda att det är på gång! kan knappt vänta... kan ännu inte lova när det är färdigt, men skulle tro att det blir färdigt i helgen :D
 
RANDOM..Tack jag vet! ;D♥