Josefine Persson ♥

YEY!!!

Kategori: Allmänt

Denna bloggen kan fortsätta! Jag pratade med blogg.se igår och dom fixade så att jag fick ha det gamla för att det nya inte fungerade på min dator! (fast fattar inte varför för det är ju en het vanlig bärbar data) xD !!!
Men jaja- nu ska jag ut och rida i regnet, fast så könstig som ja så giller ja regn!! :D
Nu är alla rosetterna uppsatta på rummet! + dom som redan satt där! :D <3

Favo har en MAFFIG pappa!

Kategori: Allmänt

Tusenfryd me Vicki!

Kategori: Allmänt

Nightmare var en ny attraktion som var ny för iår! De var nog de fruktansvärda ja nönsin har varit me om! Vicki och jag höll varann i handen så hårt och vägrade släppa, Först så fick man stå i ett rum med en massa andra personer, där fick man stå och kolla på en TV och lyssna på vad som hade hänt på hotelet men de var ju på norska så vi fattade typ hälften =P Sedan så kom de in en person som gav oss glasögon , så gick vi in i ett annat rum som de var stolar som el helt vanlig biosal fast såklart läskigt! Då fick man sätta på säg bälte och så hade man en pistol var som man skulle skjute på de 3D sakerna, fy fan va ja skrek! De var seriöst jätte vidrigt-Och så blåste dom luft i nacken på en. Och plötsligt så blev de kolmörkt och slla stolarna flyttade sig till en ny 3D sak-De var några äckliga fotografer och en hund som kom närmare och närmare och jag skek- STANNA FÖR HELVETE!!!

Ja också åkte vi Loopen många gånger! Den va as kuul!

Spin spider va den tuffaste Attraktionen på hela tusenfryd! Och vi åkte den! :D Den var sjukt stor och läsktig! Men när vi hade åkt den en gång så lött vi vila lite, men sedan så åkte vi den igen- Vi åkte den sammanlagt-11 gånger! hahahaa!:D

KANONEN! Fast här hette den Speed monster! Fy f*n va de gick fort i början-och den var mycket längre än lisebergs-det var 8 volter ! :) Den åkte vi en J'vla massa gånger.!

SUPERSPLASH!!! Jävel så blöt en blev! En kunde sitta 9 stycken i en båt! As rolig :D Men efter de så fick man byta kläder för de var som att hoppa ner i sjön!

Och såklart balder eller som den hette här THUNDER! As rolig åkte den många gånger också! :D

Det var Jag, Vicki, Mamma, Freddy, Razmus, Hampus, Vickis mor, Viktor och Andreas! Andreas är vickis bror och viktor är hans kompis! :D Vi hade as roligt!
De var ju helt GRATIS för oss som hade coop kort! Allt gratis värlkigen, Inte någon av oss behövde betala någonting. Också var vi där en dag som det inte var några fölk där. Så vi kunde bara springa runt och åkta det vi ville! Och oftasst så fick vi sitta kvar om vi ville! :D Åkte sjukt mycket! Och i vissa karuseller så var det bara vi, tex-kanonen åkte bara vi en gång :D hahahaa! såklart så blev vi kompisar med dom som hade hand om karusellerna, hahaha dom skratta åt oss as mycket! Världens bästa dag med världens bästa VICKI! Vi träffade även Alexander Ryback! hahaa♥ :) Vi fick också världens finaste väder! :D

Midsommar! Woop ♥

Kategori: Allmänt

Ja, nu har man kommit hem från Tusenfryd! Orkar seriöst inte skriva om allt som hände idag, de gör ja imöra! Men idag så är de ju dags att festa loss som Feán !!!!! Men får försöka att ta de lite lugnt denna gången så att de inte blir helt crazy som förra gången! ;D hahahaa! fy fan!  ♥ ^^

Men det är iallafall inte lika långt kvart te vi åker te sjöstjärnans ridläger!!!! 2 veckor idag! ♥ LÄGGER UPP EN BILD PÅ MEJ Å LELLE FRÅN FÖRRA ÅRET! :'D ♥ hindret ligger på 115 :)

Bio me michaela! På lol

Kategori: Allmänt

Sjöis hästar!

Kategori: Allmänt

Zefyros
Född: 2001
Kom till Sjöis: 2004
Höjd: 153 cm
Färg: Fux
Valack
Zefyros är otroligt vacker häst som har stor potential. Han är en pigg och glad häst med vackert steg och han hoppar väldigt fint. Han är snäll att rida ut på, fortfarande pigg. Men han behöver en lite mer duktig ryttare på sin rygg, så går han riktigt bra! Han tycker att det är roligt att bada och är väldigt snäll i spiltan.
Zefyros
Född: 2001
Kom till Sjöis: 2004
Höjd: 153 cm
Färg: Fux
Valack
Zefyros är otroligt vacker häst som har stor potential. Han är en pigg och glad häst med vackert steg och han hoppar väldigt fint. Han är snäll att rida ut på, fortfarande pigg. Men han behöver en lite mer duktig ryttare på sin rygg, så går han riktigt bra! Han tycker att det är roligt att bada och är väldigt snäll i spiltan.
Bocaccio
Född: 2001
Kom till Sjöis: 2004
Höjd: 153 cm
Färg: Mörkbrun
Valack
Boccacio är en väldigt vacker häst, som älskar att hoppa. Han gör det med fin teknik, om man får in bakbenen på ett bra sätt. I dressyren har han ett väldigt fint steg och är mycket uttrycksfull. Men kräver en ryttare som har bra balans och bra känsla. Han är alltid snäll och gör allt för att vara till lags.
Romino
Född: 1998
Kom till Sjöis: 2001
Höjd: 152 cm
Färg: Brun
Valack
Romino är väldigt snäll att hantera, snäll och gosig! Han passar till ryttare som har ridit lite längre, då han är en pigg polle som ibland kan bli lite stark men han älskar att hoppa och när man hittat knapparna i dressyren så går han som en klocka.
Billy Boy
Född: 1998
Kom till Sjöis: 2003
Höjd: 143 cm
Färg: Fux
Valack
Billy Boy är en pigg, rolig ponny, som de flesta kan rida Han är väldigt snäll att sköta, hoppa, rida ut på osv. Men när han känner att man inte koncentrerar sig, så kan han busa till det lite. Inte för att vara dum utan bara för att skoja till det lite grann. Men han är en väldigt snäll häst som är perfekt som man har ridit ett par år.
Bilderna gick inte att kopiera, Men gå in på deras hemsida! Sveriges bästa ridläger! Dessa hästar blev jag tilldelad av förra året! Men såklart så kunde jag ju bara välja en så jag tog Romino! Men fick sedan byta pga att en annan i min grupp ville byta sin häst till någon annan och ingen annan ville byta, så jag fick byta till Zefyros! :D  http://sjois.se/

God morgon! eller middag...

Kategori: Allmänt

Nu har vi äntligen vaknat! Vi la väl öss ve en halv 5 eller nöe ;D Men fy fan va kul vi hade, Sminka öss som tröll!*^^
Men nu får de bli å gå ner te stallet å ride världens bäste Ponny! (Gammal bild )
Sedan får de bli att följa med på Vickis fotbollsmatch! :D

Fortfarande oppe me vicki!

Kategori: Allmänt

Vi redigerer bider som Feán! ♥ Typ gjort 47 bilder! ;D

Fin bok ja å vicki hittade på biblioteket!

Kategori: Allmänt

I årjäng me vicki, väntar på christian.! :)

Kategori: Allmänt

Så ä de...♥

Kategori: Allmänt

Tror att ja vill sätte opp denne hemme! :D helt seriöst !

Medans alla andra som har hästar eller ponnyer, så tränar dom bara för att slå sina tider i trav eller monte´eller få högre poäng i dressyren, eller att kunna starta i LA klass i hoppnng! Medans man själv bara får kämpa för att försöka få ett ridpass som i skogen eller på ridbanan utan att bli avkastad! Jag fick en liten fjording som jag själv fick rida in och utbilda själv, med nästan bara motgångar, men efter regn kommer sol, och det gjorde det verkligen! Men så går de neråt igen å neråt å neråt! Med så många motgångar måste man ju alltid få framgångar! Man kan ju inte få framgångar om man inte får några motgångar :)
Jag tror inte att det hade varit många som hade haft kvar Favo om dom hade köpt honom, men jag såg något i honom som jag inte har sett i någon annan häst! Han hade vilja, envishet och en j*vla massa talang! Hans steg i traven och hans bakben och rygg i hoppningen! Mamma ville att vi skulle sälja honom, men jag vägrade!!! Alla ska få en helt Ärlig chans att visa vad dom går för! Och det gjorde han, Mamma hade inte så mycket tid att följa med ner till stallet varje dag, så hon kunde inte se våra framgångar. Från att vara en Envis, Vrång, Hård, PIGG Fjording, har vi lärt känna varan med kärlak och vänskap ♥ Han började att lita på mig, och det gick bättre och bättre!  Han är fortfarande väldigt PIGG och glad, och väldigt envis, men ger sig nästan med en gång! :) bockar och stegrar sig dagligen, men jag ger inte upp han och jag har ändå kommit ut på en del tävlingar somdet har gått både jätte dåligt och vissa som gått så bra som att komma hem med Gulblå rosett ♥ Han har sinna dagar som han bara kan vara hur j*vlig som helst och några då han sköter sig helt exemplariskt! Men i mina ögon så ar du alltid den som ställer upp om man är Arg eller ledsen och speciellt Glad! Hur mycket än en j*vla massa folk tjatar på att jag ska sälja honom så kommer ja FAN inte göra det!! NEVER EVER! ^^  Inte många fjordingar som är så pigga som du! eller så söööt och charmig som du, hoppar som en guuuud när du är på humör! om jag ställer fram ett 5o hinder så hoppar du som om det skulle vara 1 m :D  Ingen som fattar vad vi gått igenom. Jag skiter fullständigt i vad folk säger om mig eller min Galna Ponny!

Åh, fy fan!

Kategori: Allmänt

Jävel så full asså! Sööt som ett Gele´hallon!  Börja me att vi gick ut 7,an då! ;D    Typå ve halv 8 gick vi ut å bare vänta på att alla fölk skulle komme!  :P halv nie så börja alle raggare å fölk komme , även Christian Hagström! Han vinka som f*n te öss å log! :'D Hahahaaa!, lite full ?^^ Å vicki fick för sejj att ho skulle gå å campe mitt i rondellen * jajaa då får ho göre de ra! ;) Fy fan va vi va *****!!!! Söt han va när han va helt ner drogad! Gul lockig peruk å hatt på sejj! :'D  Fy fan va han bare hängde ut ur fönstre å vinka å skrek! ♥ Va ute te långt in på möran! fy fan vilken natt! Kommer typ inte ihåg nönting om va som hände efter 1, haha men jävlar va ja tror att vi skämde ut öss! hahahaaa, ho cares!?^^ :* not me! Bare fullt ös!  Vette fan va ja ska skrive för ja minns typ ingen ting om va som hände lite längre in på natta! ] Men ja ä säker på att de va as kul! å att vi inte riktigt visste va vi gjorde :p   Vette fan va ja ska göre, vill bare söve! men no no no! Få väl se om ja kan få fram lite mere bilder,men örk nu!  Men ska nog inte skrive för mye om va vi gjorde här på bloggen ;D  Äh va fan, Mitt liv ! Men iallafall så va de en as goo kväll/natt! Me e masse fulle å gooe fölk ink- jä å vicki! ;D

Fortfarande ute me bästa vicki, ett bra tag te!

Kategori: Allmänt

Ut me vicki nu då! The hole night long! <3

Kategori: Allmänt

Härlig kvälls tur med mamma som sällskap. ♥

Kategori: Allmänt

ÄLSKADE PONNY, FAVO! DU & JAG FÖR ALLTID !

Sååååå J*vla bra!

Kategori: Allmänt

Promenad te badbarna me alla 7,or sista dan <3

Kategori: Allmänt

Ännu lite mer! ;D

Kategori: Allmänt

Får sätta upp ännu lite mer ;)

Tur me vicki. Igår<33

Kategori: Allmänt

Bild från skräckkväll me vicki!

Kategori: Allmänt

Gött att slute tidigare å ta 1 bussen hem te vicki! <3

Kategori: Allmänt

Ja då var det färdigt!

Kategori: Allmänt

Vicki dag!

Kategori: Allmänt

LOVE YOU SIS! ♥

Ja, dagen började tidigt med Trav! Fint väder, spöregn...! Jaja, skulle vara funktionär idag, Men jag åkte hem med vicki efter några timmar för farfar sa att han kunde göra det :'D Det är ju kul men inte i spöregn!
Min mobil har fuckat upp sig! den vill inte ladda upp någonting! ;d... Filmerna som skulle komma upp en när vi hoppade 70 och en när han nästan går över i bockningen! :P Har skickat den till iPhonen och till datorn men det blir för dålig kvalite, men jag gör så gott jag kan! Får se när det går!
Galna vicki! ---- Kommer hem ve ca:1. å då som vanligt så går vi upp på rumme å sätter på basen på full styrka och donker Eddie Meduza! Fö fean! :'D Så kolla vi på A-traktorer. Hitta en masse fine. Sedan så gick vi te garage och satte på dom riktigt store baslöddera! ^^ Greja lite med saker som flickor inte ska göra, hehee! Men vi ä nog mer som pöjker i sätte! Kolla på däcka som ja ska ha och så klart baslödera!
Sedan så åkte ho hem te farsin, å då tog ja en spring tur på 50 min :)
More time list time...! ♥    Love to Vicki å Joossee Meduza!

Trav i mörn!

Kategori: Allmänt

Ja! då var det dags för trav imöra! Ponnyns dag! Jävligt mye ponnylöpp, men en del storhästlopp också! Jaja, men nu blir det sängen, Tidig möra imöra ;D
Ska också prov köra traktorer imöra och förbereda för körkortets Prov!"! ;O ;*♥

Miss! ♥

Kategori: Allmänt

Dagen! ♥

Kategori: Allmänt

Ja, idag har det varit en fullspeckad dag! Mamma väckte mig för att vi skulle åka och shoppa mina snygga examens kläder ochskor mm, tillbehör. ♥ Bilder på det kommer någon dag innan SOMMARAVSLUTNINGEN!^^ Verkligen as snyggt! Vi kom hem typ halv 5. Då fixade jag sakerna och så, och sedan en lång springtur! Var borta i nästan 2 timmar! As gött för det var världens finaste väder, Svalt men ändå fint. Haha, jag mötte Peter min mentor på cykel i full utrustning! ;D
Sedan så var det meningen att vicki skulle komma te mej, men hon han inte. :( Men Sedan bara lite chill med god mat! Skulle igentligen tvätta transporten för att sedan sprata den blanksvart och designa den med, Josefine Persson  Sponsras av Heminporten.  Jooossans.blogg.se Det får bli imöra! Kommer att bli as snyggt tror jag!
Sedan så tog jag å mamma en promenad och sedan gick vi och tittade till hästarna i sommarhagen ♥
Letar A-traktor nu asså! Dags att börja skruva och fixa med den nu om dens ska vara färdig till vårterminen i 8,an! King cab eller en kapad volvo 940! :D
Ja det finns ju jävligt många att välja ve! Men ja vill ha en stor med baslödder! 20-60 tusen :D

Filmen laddar, Här kommer dom senaste teckningar jag gjort.

Kategori: Allmänt

Det var bara några! Många mer som inte är färdiga! ♥ Håller på med en nu som kanske är färdig innan måndag ;D

Galen ponny!... Hemma, och ska snart sova!

Kategori: Allmänt

Hemma efter en lång springtur me Junior! Stackars Jujjor, han var helt slut när va var hemma igen :^^
Idag så följde Vicki med mej hem, vi satt först och bara lyssnade på musik, Med mina nya baslödder! :D As gött! ^^ Sedan så gick vi ner te hästane för jag skulle ride en sväng, Det var as kul för Vicki fick skrattanfall varje gång Favo höll på och hoppa runt ch backa och stagrede sig! :D Sedan så ville vicki att vi skulle hoppa, och vad gör man inte för sin vicki. Hahahahahaaa! jag och vicki höll på att skratta ihjäl oss! Favo bara skuttade och hoppade som bare den! Film kommer imöra. Höll på att ramla av några gånger för att jag bara skrattade. ;) Det sista hindret vi skulle hoppa var 90 cm tror jag, och jävlar vilket hopp! han var högt som F*N övert! Ett kort påt fick ja å tror ja :D Han har en väldigt fin teknik. !! ♥ Älskade GALNA Ponny! ♥ ^^
Utvecklingssamtal idag, Gick as bra! You go Peter! ;D
Dressyr tävling på lördag men jag ska inte vara med för jag ska ta och satsa på hoppningen istället, för Marie säger att Han har ett väldigt fint steg i traven och en fin galopp när han vill, Men han har det i sig att bocka och det tror hon bara är hans vanliga personlighet och det accepterar jag te 100% !! Han är min Lille Skutt å det kommer han alltid att vara. Och dessutom så gillar han inte när det inte att bara slingra runt på en ridbana och gå stillsamt med hela kroppen, då kan han bara börja bocka ännu mer! Och eftersom att han är så pigg och hoppglad så tror både jag och Marie att han kommer att vara ute på tävlingsbanorna nästa sommar! Han älskar ju när det går fort och är ACTION! ♥ He is the same like me! :'D Du får vara vem du än vill för mig! Hur vild du än är så är du min supersöta och charmiga lilla ponny! ♥
Hemma efter en lång springtur me Junior! Stackars Jujjor, han var helt slut när va var hemma igen :^^
Idag så följde Vicki med mej hem, vi satt först och bara lyssnade på musik, Med mina nya baslödder! :D As gött! ^^ Sedan så gick vi ner te hästane för jag skulle ride en sväng, Det var as kul för Vicki fick skrattanfall varje gång Favo höll på och hoppa runt ch backa och stagrede sig! :D Sedan så ville vicki att vi skulle hoppa, och vad gör man inte för sin vicki. Hahahahahaaa! jag och vicki höll på att skratta ihjäl oss! Favo bara skuttade och hoppade som bare den! Film kommer imöra. Höll på att ramla av några gånger för att jag bara skrattade. ;) Det sista hindret vi skulle hoppa var 90 cm tror jag, och jävlar vilket hopp! han var högt som F*N övert! Ett kort påt fick ja å tror ja :D Han har en väldigt fin teknik. !! ♥ Älskade GALNA Ponny! ♥ ^^
Utvecklingssamtal idag, Gick as bra! You go Peter! ;D
Dressyr tävling på lördag men jag ska inte vara med för jag ska ta och satsa på hoppningen istället, för Marie säger att Han har ett väldigt fint steg i traven och en fin galopp när han vill, Men han har det i sig att bocka och det tror hon bara är hans vanliga personlighet och det accepterar jag te 100% !! Han är min Lille Skutt å det kommer han alltid att vara. Och dessutom så gillar han inte när det inte att bara slingra runt på en ridbana och gå stillsamt med hela kroppen, då kan han bara börja bocka ännu mer! Och eftersom att han är så pigg och hoppglad så tror både jag och Marie att han kommer att vara ute på tävlingsbanorna nästa sommar! Han älskar ju när det går fort och är ACTION! ♥ He is the same like me! :'D Du får vara vem du än vill för mig! Hur vild du än är så är du min supersöta och charmiga lilla ponny! ♥
Detta inlägget skulle igentligen komma upp igår vid halv 11 men det blev fel, så det kommer nu! ;D

Klockan ställd på 05,20. ut och springa innan skolan :D

Kategori: Allmänt

Söt liten sak jag & Favo hittar när va var på tur i skogen ♥

Kategori: Allmänt

Ångest! vilken klänning? ♥

Kategori: Allmänt

Bilder från olika nätbutiker, jag vill inte ha något vitt som man har haft i alla år! FÄRG FÄRG FÄRG!!!

Raggarmys med vicki <3

Kategori: Allmänt

Filmkväll me bästa vicki å michaela!

Kategori: Allmänt

Bara lite skisser ;D

Kategori: Allmänt

Kan inte sluta lyssna!!! Påminner om ********* ******** ♥

Kategori: Allmänt

God morron!

Kategori: Allmänt

Aa! ♥

Kategori: Allmänt

Helgen!

Kategori: Allmänt

Aaa!! Värsta helgen nönsin! Fredag kväll parken me en massa raggare och skit, musik hög som fan! Michaela och Maddie ä ta mig f*n bäst i vala.! Men vi åkte runt och ragga ibil först med hög musik och allt öppet! ...
Såg mye känt fölk! även ********* ********!!!! ♥ Haha, lite full eller! länkter redan te näste gång som ä den 29 juli, Då kör vi igen! Kom hem typ, på moran nön gång!
Maddie å michaela igår å åkte te töx å bara götta oss! Vi skulle träffe Caroline och Polina, men det blev bare Carro.. Kul ändå!  Höll på att misse bussen hem på kväll för att Carro skulle följe me och da lött ho springe hem å hämte grejer. Men vi han! Sen så såg vi på skräck film Asså jag har nog inte vöre så rädd nön gång när jä ha sett på film! Jag våga inte röre mejj! När dom gick å skulle äte så satt ja bare stille å var as rädd! MEn det släppte efter att jag hade sötte där e stön! Vi la öss typ ve halv 4 eller nöe :D Men jaja vi vakna typ halv två. *
Mamma hämta mig, å nu ä ja hemma å bara viler etter den vilde helgen! ♥ PARKEN!!!!!!  DÅ SÄJJER VI GO NATT Å HA EN BRA SÖNDAG!
Bilder kommer kanske imöra men hejdå!
Aaa!! Värsta helgen nönsin! Fredag kväll parken me en massa raggare och skit, musik hög som fan! Michaela och Maddie ä ta mig f*n bäst i vala.! Men vi åkte runt och ragga ibil först med hög musik och allt öppet! ...
Såg mye känt fölk! även ********* ********!!!! ♥ Haha, lite full eller! länkter redan te näste gång som ä den 29 juli, Då kör vi igen! Kom hem typ, på moran nön gång!
Maddie å michaela igår å åkte te töx å bara götta oss! Vi skulle träffe Caroline och Polina, men det blev bare Carro.. Kul ändå!  Höll på att misse bussen hem på kväll för att Carro skulle följe me och da lött ho springe hem å hämte grejer. Men vi han! Sen så såg vi på skräck film Asså jag har nog inte vöre så rädd nön gång när jä ha sett på film! Jag våga inte röre mejj! När dom gick å skulle äte så satt ja bare stille å var as rädd! MEn det släppte efter att jag hade sötte där e stön! Vi la öss typ ve halv 4 eller nöe :D Men jaja vi vakna typ halv två. *
Mamma hämta mig, å nu ä ja hemma å bara viler etter den vilde helgen! ♥ PARKEN!!!!!!  DÅ SÄJJER VI GO NATT Å HA EN BRA SÖNDAG!
Bilder kommer kanske imöra men hejdå!

Kul i parken igår! Och nu töx. <3

Kategori: Allmänt

Parken idag med bästa madde, med flera.;)

Kategori: Allmänt