Josefine Persson ♥

Tusenfryd me Vicki!

Kategori: Allmänt

Nightmare var en ny attraktion som var ny för iår! De var nog de fruktansvärda ja nönsin har varit me om! Vicki och jag höll varann i handen så hårt och vägrade släppa, Först så fick man stå i ett rum med en massa andra personer, där fick man stå och kolla på en TV och lyssna på vad som hade hänt på hotelet men de var ju på norska så vi fattade typ hälften =P Sedan så kom de in en person som gav oss glasögon , så gick vi in i ett annat rum som de var stolar som el helt vanlig biosal fast såklart läskigt! Då fick man sätta på säg bälte och så hade man en pistol var som man skulle skjute på de 3D sakerna, fy fan va ja skrek! De var seriöst jätte vidrigt-Och så blåste dom luft i nacken på en. Och plötsligt så blev de kolmörkt och slla stolarna flyttade sig till en ny 3D sak-De var några äckliga fotografer och en hund som kom närmare och närmare och jag skek- STANNA FÖR HELVETE!!!

Ja också åkte vi Loopen många gånger! Den va as kuul!

Spin spider va den tuffaste Attraktionen på hela tusenfryd! Och vi åkte den! :D Den var sjukt stor och läsktig! Men när vi hade åkt den en gång så lött vi vila lite, men sedan så åkte vi den igen- Vi åkte den sammanlagt-11 gånger! hahahaa!:D

KANONEN! Fast här hette den Speed monster! Fy f*n va de gick fort i början-och den var mycket längre än lisebergs-det var 8 volter ! :) Den åkte vi en J'vla massa gånger.!

SUPERSPLASH!!! Jävel så blöt en blev! En kunde sitta 9 stycken i en båt! As rolig :D Men efter de så fick man byta kläder för de var som att hoppa ner i sjön!

Och såklart balder eller som den hette här THUNDER! As rolig åkte den många gånger också! :D

Det var Jag, Vicki, Mamma, Freddy, Razmus, Hampus, Vickis mor, Viktor och Andreas! Andreas är vickis bror och viktor är hans kompis! :D Vi hade as roligt!
De var ju helt GRATIS för oss som hade coop kort! Allt gratis värlkigen, Inte någon av oss behövde betala någonting. Också var vi där en dag som det inte var några fölk där. Så vi kunde bara springa runt och åkta det vi ville! Och oftasst så fick vi sitta kvar om vi ville! :D Åkte sjukt mycket! Och i vissa karuseller så var det bara vi, tex-kanonen åkte bara vi en gång :D hahahaa! såklart så blev vi kompisar med dom som hade hand om karusellerna, hahaha dom skratta åt oss as mycket! Världens bästa dag med världens bästa VICKI! Vi träffade även Alexander Ryback! hahaa♥ :) Vi fick också världens finaste väder! :D

Kommentarer

  • SofieN säger:

    Hur vågar ni åka dom som går upp och er!? :D

    2012-06-25 | 13:02:54

Kommentera inlägget här: